Adatvédelmi nyilatkozat

 

E dokumentum tárgya a Zsebra nevű androidos applikáció.  

A Zsebra szabadon letölthető, szabad szoftver (GNU GPLv3),mely a működése során nem kér, nem analizál és nem is gyűjt vagy oszt meg semmiféle személyes adatot. 

A Zsebra nem használ olyan program-könyvtárakat, amelyek esetleg hirdetéseket tartalmaznak vagy adatokat küldenek, osztanak meg harmadik féllel.

Ha a Zsebra hiba miatt megáll,akkor un. Crash-data keletkezik annak technikai részleteivel. Ezt a felhasználófeltöltheti (elküldheti) a fejlesztőknek, mellyel segíti a hiba kijavítását. Ez a hibajelentés nem a Zsebra, hanem az Android op.rendszer és/vagy a Google szolgáltatása. Az elküldött adatok pontos listája ezen a linken érhető el: https://github.com/ACRA/acra/wiki/ReportContent   

Amennyiben Zsebrát a Google Play-ből tölti le vagy frissíti, úgy a Google birtokába juthat bizonyos személyes adatainak.   

Amennyiben a fejlesztővel felveszi a kapcsolatot úgy a fejlesztő személyes információk birtokába jutnak (pl. e-mail cím, név), melyet a fejlesztő diszkréten kezel, nyilvánosságra hozataluk, továbbításuk harmadikfélnek az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem történhet meg.   

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a Zsebra által kezelt személyes adatokkal kapcsolatban, keresse fel a program fejlesztőjét (adatvédelmi felelősét) Iván Tamást a zsebrainfo@gmail.com e-mail címen!   

Ez az adatvédelmi tájékoztató utoljára 2022. január 30-án frissült.